tiistai 27. joulukuuta 2011

Kivoja ylellisiä lahjoja

 Sain myös lahjaksi uudet satiinipussilakanat. Kuosi vähän kasarifiilis,mutta ihanan tuntuiset. Ehdin nimittäin jo pestä ja mankeloida ne ja eilen tuuletin ja vaihdoin sitten sänkyvaatteet. Satiinisia lakanoita ei meillä ole ollutkaan sitten varmaan 90-luvun jälkeen. Ajattelin tässä kun ehdin,niin ommella ohuesta pellavasta,mitä meillä on töissä niin pussilakanat. Pellavalakanaa ovat monet nimittäin kehuneet.
Ja sitten ihanaa kosmetiikkaa,varsin kiva koostumus tuossa bodymilkissä ja ihanan vieno tuoksu. Sain myös jalkakylpysuolaa,mitä ehdin jo kokeillakin ja se viilensi kivasti kieltämättä kovasti turvonneita nilkkojani.
Tällaistä järkyttävää turvotusta jaloissa ei ole ennen ollut...Saappaat säädetty jo isoimmalle. Ja vielä kolme kuukautta jäljellä ,tai 12 viikkoa, kuulostaa ehkä hieman paremmalta noin ilmaistuna. Mahani on kovasti saanut kommentteja koosta;joidenkin mielestä vauva olisi voinut syntyä jo ennen joulua...!
Että semmosta.

2 kommenttia:

  1. Kuvaappas sitä ihanaista mahaasi ja vilauta meillekkin :))

    VastaaPoista
  2. En haluaisi millään järkyttää herkkiä ihmismieliä...mutta katsotaan,jos joku sais näpättyä musta jokseenkin järkevän kuvan.

    VastaaPoista