maanantai 16. maaliskuuta 2009

Aurinkoa kaivataan
Lauantaina aamuna olin niin nopea,että ehdin siivota alakerran ennen kuin lähdin töihin kymmeneksi. Joten sitten oli kiva tulla töistä kotiin,kun yksi lapsi oli vaan kotona ja kaikki näytti siistiltä. Tosin en ole tottunut oleilemaan,joten hain pojat nopeasti kotiin mummolasta.
Sunnuntai kuluu aina mukavasti pyykkiä pestessä ja silittäessä ja viikatessa. Tarkoitus oli myös siivota tietysti yläkerta,mutta sen sijaan oleilinkin ulkona ja siivosin autoa. Aurinkoa tosin ei
näkynyt vasta kun silloin ,kun se oli jo laskemassa. Hieman kaivattaisiin jo piristävää aurinkoa.
Hieman kevään tuulahdusta tuovat nämä ihastuttavat helmihyasintit,jotka viimein vihdoin sain hankittua.(tai äitini itseasiassa).
Tällä hetkellä sataa lunta,joten kohta taivas tyhjenee pilvistä ja sitten näkyy aurinko!4 kommenttia:

 1. Olet ollut tosi energinen =) Mitä sinulla on helmihacinttien kanssa purkissa? Niistä tuli kauniit asetelmat.
  Mukavaa viikonalkua

  VastaaPoista
 2. En jaksanut metsästää koristekiviä joten laitoin merisuolaa. Ei tietysti olisi saanut.

  VastaaPoista
 3. No niin nyt on kevättä sisällä kauniit helmililjat pöydällä, sinun pöytäsi on hyvin kaunis, katsoin sitä pitkään ihastellen...
  Ainahan sitä kotona riittäisi hommeleita, kun vaan viitsisi tehdä ...olet ollut ahkera jo aamusta. Onneksi on hyvät ja kunnolliset työvälineet ja tuo silitysvesikin on ihanaa...on teillä tilaa lasten temmeltää ulkosalla!

  Oikein ihanaa viikon alkua ja iloista mieltä!

  VastaaPoista
 4. Miun täytyy nyt peesata Sirkan sanoja; pöytäsi on hyvin kaunis! Eli samoin aatoksin Sirkan kanssa ollaan oltu liikkellä :)
  Ihania nuo helmililjasi... ja kauniisti olet laittanut ne esille.

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista