tiistai 24. maaliskuuta 2009

Aurinkoinen talvipäivä
Viimeinkin aurinkoinen sunnuntai. Lauantai-illan runsaan syömisen jälkeen oli ihanaa puuhastella vaihteeksi ulkona. Lakanat tulevat tuulessa pehmeiksi ja raikkaiksi eikä siitepölystä ole vielä vaivaa.
Me asumme niin sanotusti maalla,mutta lähellä kaupunkia. Paikka on aivan mainio. Suojassa,mutta lähellä tietä. Useinkin vapaa-aikaan liittyy näitä perusjuttuja menneiltä ajoilta,kuten puiden kaatamista ja niiden siirtelyä paikasta toiseen. Nämä puut on mieheni isä kaatanut ja klapittanut ja nyt ne päätyvät vajaan odottelemaan polttopuuksi pääsyä. Suurin osa tulee töihin,jossa lämmitys on lähestulkoon puulla.
Olen kivassa työssä sisustusliikkeessä ja vastapainoksi tykkään tehdä vähän krouvimpia hommia myös välillä. Puiden kasaaminen on oudon rentouttavaa! Voi vain katsella kuun puupino kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi...Kaikella touhulla on tarkoituksensa.
Aurinkoa riittää myös tälle päivälle. Näyttää kauniilta,mutta ilma on kylmä vuodenaikaan nähden. Se tarkoittaa varmasti hyvää kesää!


4 kommenttia:

 1. Tuttua puuhaa polttopuun teko. Se on hyötyliikuntaa parhaimmillaan.Ja se ihana rentoutunut olo joka tulee ulkoilmasta ja ruumiillisesta työstä.
  Ja uni maittaa ulkona kuivatuilla raikkaan tuoksuisilla lakanoilla.:)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Kiitos vierailusta meillä! Nyt ennätin lähteä vastavisiitille ja kaunis blogihan täältä löytyi... :) Sopiiko sinulle, että lisään blogisi suosikkilistalleni niin löydän sitten uudestaan takaisin tänne?! Aurinkoista ja mukavaa alkanutta viikkoa!
  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 3. tutun näköiset puuhat teillä!
  meillä lämmitetään pelkästään puulla ja nykyvuosina ne jatkuvat "puusavotat" ovat yksin miehen harteilla... hän kun pitää niistä yli kaiken...
  vastapainoa sisätyölle sanoo hän<3
  puutkin saamme kaataa onneksemme mummolan metsästä joten
  halpaa energiaa jos lukemattomia työtunteja ei lasketa!
  mukavaa tiistai-iltaa sinulle, terkuin päivi

  VastaaPoista
 4. Tuli heti sellainen ihana raikas tuoksu mieleen...pian saa ulos lakanoita=) Tai miksi ei jo nyt?

  VastaaPoista