tiistai 17. maaliskuuta 2009

Maanantai


Maanantaipäivä oli harvinaisen ankea räntäsateineen,mutta hieman piristystä oli tiedossa työpäivän jälkeen. Menimme nimittäin anopin kanssa jalkahoitoon Marinkaisiin uuteen kauneushoitolaan. Oman hoitoni jälkeen menin käymään Marian kotona,joka aikaisemmin oli tehnyt meille nimikyltin. Marian kotona on rento country-henkinen tyyli ja hän tekee muhkeita kransseja ja nykyään myös erilaisia kylttejä puukirjaimin. Marialla on oma nurkkaus navetassa,jossa hän maalailee ja tekee kransseja.
Kuvasin hieman heidän kotonaan,jotta ihastuttava tyyli näkyisi. Viehättävät Marian itsensä entisöimät antiikkihuonekalut ja useat asetelmat tekevät heidän kodistaan hyvin lämminhenkisen. Maria on luonut kotiinsa miellyttävän leppoisan tunnelman,jossa kodin asukkaat ja vieraatkin viihtyvät hyvin.
Ilta oli muuten oikein onnistunut,paitsi kun tulin kotiin,minua odottivat TISKIT. Tiskikone on nyt kuitenkin rikki ja viety pois. Taas tiskasin käsin...


2 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa kommentoimassa täällä. Toin mukanani tuliaisia:) Käyppä katsomassa blogissani, siellä on sinulle jotain...

  Jalkahoito on varmaan ihanan rentouttavaa. On kokemuksia toistaiseksi vain kasvohoidoista.Uni meinasi käsittelyssä tulla:)
  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. keskiviikkoterkut sinulle ja kiitos taasen vierailustasi, kommentteja on aina ilo lukea<3
  t. päivi

  VastaaPoista