maanantai 30. maaliskuuta 2009

Inspiraatiota odotelllessa

Tämmöisen söpöliinin Pauliina on ommellut ja täällä töissä se odottaa uutta omistajaa jo kärsimättömänä. Kuka hakisi sen oikeaan kotiin?
Anopilla on myös tällainen Rand-matto,mitä meillä on myynnissä töissä harmaana,beigenä ,punaisena ja sinisenä. Konepestävä.
Tämä on anopin tuoli,mutta haluaisin just samanlaisen terassille eikä näitä enää myydä missään. Tällaisen ostan,jos joku myy.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tuo pupujussikka :) Tosi suloinen!
  Miulla on kaksi korituolia odottelemassa auringon paistetta... meinaan spreijata ne kesällä valkoisiksi. En vaan ole niiden kanssa myyntipuuhissa :) Ovat kyllä isommat tuolit, kuin tuossa siun kuvassa.... että et olisi niistä varmasti edes tykännyt ;)

  Terkkuja paljon!
  Kantriina

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos virailustasi!
  Taitavasti on Pauliina ommellut kauniin Pupusen, eiköhän se piakkoin pääsiäiseksi löydä onnelliseen kotiin! Itselläni on pupusia jo kertynyt vuosien varrelta muutamia..ja pihalla hyppii toiset mokomat!

  Hyvää illanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Heissan, eksyin tänne ihastuttavaan blogiisi, Minulla taitaisi olla juuri tuollaiset tuolit mökillä yläkerrassa.Toinen on kyllä rikki vähän, toinen taitaapi olla ehjä.Ainut ongelma on se etten ole tilalle löytänyt vielä mieleisiä istuimia, kun löytyy niin näistä voin luopua.
  Pidetään mielessä :)
  ja palaan asiaan
  terkuin Iibu Biibu
  ps. kuvaa löytyy blogistani Unelmahuvila.blogspot tunniste yläkerta

  VastaaPoista