tiistai 10. maaliskuuta 2009

Työläs viikonalku
Mietin tässä eilen illalla,että mikähän se nyt olikaan ,joka vapautti naisen? 60-luvulla ajateltiin,että se on se e-pilleri,mutta hohhoijaa oiskohan kuitenkin jokin muu? Vaikka kodinkoneet. Tiskikoneen näyttöön ilmestyi HUOLTOKOODI ja se meinaa,että pitää soittaa kodinkonekorjausliikkeeseen ja että sieltä ilmestyisi joku,niin se kestää. Yhdeksän hengen perheen tiskien tiskaaminen käsin on jokseenkin mielenkiintoista. Mutta onneksi Jussi rakastaa tiskaamista,joten vuoroteltiin Jussin kanssa.
Lopuksi Jussi olikin jo aika väsynyt.
Funderade här igår att vad var det som befriade kvinnan ? På 60-talet tänkte man det var p-pillret, men var det ändå kanske något annat ? På diskmaskinens display uppenbarade sig texten SERVICEKOD 130, o det betyder att man måste kontakta hushållsmaskins-servicen. Det brukar ta flera dagar förrän någon dyker upp därifrån. Att diska en 9-person familjs disk för hand är ganska intressant, men som tur älskar Johan att diska, så vi turades om...... Till slut blev han ganska så trött.3 kommenttia:

 1. Äh sehän ei ylennä mieltä lainkaan kun joku kodinkoneista päättää sanoa sopimuksensa irti. Niin ja huoltomieshän tulee kyllä....joskus =)
  Tsemppiä
  Kramis Tiny

  VastaaPoista
 2. p.s ihana dotty essu... =)

  VastaaPoista
 3. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa...:)

  Ihana kuva!

  VastaaPoista