torstai 26. tammikuuta 2012

32 weeks

Heippa!
Niin se vaan taas on viikko  vierähtäny...8 viikkoa jäljellä laskettuun aikaan,kuulostaa huomattavasti vähemmältä kuin kaksi kuukautta.
Maanantaina oli neuvolakäynti ja kaikki oli ok. Vauva on hyvässä asennossa ja liikkuu paljon. Kuulemma keskikokoinen . Pari rennietä olen ottanut ja öisin supistelee jonkin verran,mutta edelleen helpon ja mukavan tuntuista.
Lauantaina olisi sitten tarkoitus lähteä sinne Asunmaalle Ylivieskaan,mitä monet ovat suositelleet. Eli vaunuja ja turvakaukaloa katsastamaan. Tarvittaisiin suht.sporttiset vaunut ja miehen mukaan kuulemma sellaiset joiden vieressä Nelma pystyy kävelemään. Ei mitään rumia mistä Nelma ei tykkäis...
Aivan ; Nelma on se meidän koira.

5 kommenttia:

 1. Kannattaa käydä Kärkkäiseltäki kattomassa samalla, sieltä voi saada halvemmalla.

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon minäkin mitä edellinen. Ja kannattaa varautua huonoon asiakaspalveluun asunmaalla, se ei olen heidän vahvin osaamisalueensa. Valikoimaa on hirveesti mutta palvelu ei niin kehuttavaa. Joillakin voi olla hyviä kokemuksia toki. Tervetuloa tänne ylivieskaa ostoksille! Ja muistakaa käydä meidän isossa uudessa prismassa, siellä myös paljon vauva juttuja..kokkolan prisma kalpenee heti meiän prismaan tultaessa. kyllä pitää kehua omaa kaupunkia. :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen ostanut usemmatkin vaunut Asunmaalta ja paljon muuta vauvakamaa aina on kyllä kivasti palvelleet, ei voi moittia. Kärkkäisellä ei ainakaan saa sitä vähääkään palvelua kun ei siellä ole myyjiä ikinä paikalla, saati että olisi kassoja niin monta ettei tarviis jonottaa varttia pois...
  Mutta vauvakamoista, mä suosittelen lämmöllä sellasta kaukaloa missä on se telakka, kahella ekallani oli normi kaukalo ja se oli ainaista kötöstämistä, kahella pienemmällä oli telakallinen versio ja kyllä oli miljoona kertaa parempi ja helpompi!! Ainakin mulle kun asutaan maalla ja aina pitää mennä autolla jos johonkin lähtee.
  Onnea loppuodotukseen, olet sä aikamoinen kun vielä jaksat yhden lapsen kun periaatteessa olet jo helpomman puolella, tavallaan ku pienin on eskarissa.Vauvat on kyllä <3 Mäkin aina välillä haaveilen ja varsinkin mun tytär tahtoisi pienen siskon mutta äiti on nyt vähän tylsä ja vanha;d

  VastaaPoista
 4. ei asuinmaalle, kehno paikka. Takuhuolto ei pelaa laisinkaan ja muutenki heikko palvelu :(
  KÄy ensin ainakin katsomassa Baby cityn valikoima...Kunpa Peukaloinen vielä olisi olemassa, sinne ehdottomasti pitäisi mennä hankintoja tekemään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista teille ja nyt olen sitten hankkinut vaunut ja kaukalon ja meille sattui ihan hyvää palvelua,ehkä aavistuksen nopeatempoista ja "tietäväistä". Mutta seitsemän lapsen mammana,mulla on kyllä kokemusta monenlaisista vaunuista,joten kun tiesin mitä tarvin niin kaikki meni ihan ok!

  VastaaPoista