maanantai 16. tammikuuta 2012

Pientä pintaremonttia

Heippa!
Eilen sunnuntaina Matilda maalasi huoneensa valkoisen sävyllä kalkki. On jo nimittäin kauan vinkunut uudistústa huoneeseensa(jonka tosin valtasi pikkupojilta tässä aikaisemmin), ja nyt viimein vihdoin saatiin jotain aikaiseksi. Matilda itse teippasi listat ja purkasi kerrossängyn ja hoiti maalaushommat.
Huoneessa oli siis tuollainen hento vaaleansinivalkoinen raitatapetti Sandsbergin mallistoa,joten mitään nyt kovin radikaalia muutosta ei tapahtunut. Valitsimme kalkin sävyn siksi,koska huone on luoteispuolella,joten mitään kovin tummaa sävyä en halunnut tuohon ilmansuuntaan. Eteläpuolen huoneissahan on aika tummanharmaat sävyt. Valkoinen sävy mahdollistaa myös useat eri värivaihtoehdot tekstiileissä,toisin kuin harmaa.
Eli tarkoitus olisi MYYDÄ KERROSSÄNKY HINTAAN 50E. JOS OLET KIINNOSTUNUT OSTAMAAN KERROSSÄNGYN ,NIIN LAITA SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN kristiina.nyman.@wippies.com

2 kommenttia:

  1. Harmi kun niin kaukana, tarvetta olisi ollut =) kylläpäs siellä on ahkera neitonen =) Meillä ei olis puhettakaan =D

    VastaaPoista
  2. Jostain syystä sulle ei voi laittaa sähköpostia, missä lie vika.. Mutta joko sänky on mennyt ja jos ei ole mennyt, niin luuletko että sen voisi maalata kokonaan valkoiseksi?

    VastaaPoista