keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Olen luvannut itselleni

että en tekisi blogistani raskaus-ja vauvanvaateblogia. En esittelisi mahaani tai kertoilisi supistuksista tai muísta vaivoista. (toki olen puhunut niistä aina ihmisille,jotka vaan viitsivät kuunnella).
No,joka tapauksessa ,tämä vihoviimeinen raskauteni,8. lapsemme odotusaika , on ollut monivivahteinen. Pelkoa ja onnea. Ja toivottavasti lopuksi onnea.
Nyt olen sitten rikkonut lupaukseni ja esittelen vaatteita mitä olen hankkinut tulokkaalle.
Tässä kuvassa ovat kaikki 50cm vaatteet.
Ja 56cm
Ja 62cm,jotka kaikki paitsi tuon ruskean tunikan,on ostanut ystäväni Susanna Vaasasta. (joka myös osti äitiysvaatteita sieltä mulle  ja on ollut facebook-huhumyllyssä että odottaisi kaksostyttöjä)
Ja sitten vielä eilen ostettu paksumpi puku vaunuissa nukkumiseen.
Ja sitten on vielä Pauliinalta lainaan saadut vaatteet. Ja wrapperit. Mutta koska en aio ottaa äitispakkausta ,niin varmasti jotain olennaista puuttuu. Ainakin harsoliinat ja lakanat ja mitäs muuta?
J a sitten pitäis ostaa vaunut ja turvaistuin. Ja kaipailen vinkkejä niidenkin suhteen. Nimittäin paljon on muuttunut siitä ,kun Jussi syntyi. Vaunut olivat sillon Simonin vanhat Briot,jotka kesällä lahjoitimme pois. Ja muut oli tietty myyty aikapäivää sitten.
Ja mistä kannattaisi ostaa?

8 kommenttia:

 1. Voi mitä suloisuuksia! Esittele vaan, minä ainakin tykkään katsella.. Näistä voi kai hieman päätellä tuota sukupuolta? =D

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloisia vaatteita.. Ootkos varma, että tämä on viimeinen?? =D Vielä sä ehdit pari lisää pyöräyttää.. hih!

  VastaaPoista
 3. Ihania pikkuvaatteita, osa tosi tutun näköisä. Löytyy siis meidänki neidiltä :D Ylivieskassa Asunmaalla on tosi hyvin valikoimaa vaunuissa. Meillä on edelleen käytössä esikoiselle ostetut Emmaljungan vaunut kovalla kopalla ja olleet tosi hyvät! Ihania kuosejakin on ja paljon :) Onnellista loppu odotusta, mites se la olikaan?

  VastaaPoista
 4. Christina:niin kai voi hieman aavistella
  Heli: kyllä alkaa olemaan aika tiukilla ja mieskään ei ole kovin lisääntymishalukas
  Nonnukka: la on sun määrittelemä eli 22.3

  VastaaPoista
 5. Tosi suloisia vaatteita. Meidänkin vaunut on Asunmaalta, nyttemmin jo uudessa kodissa, koska miehen mukaan lapsikiintiö täynnä. :)
  Ihanaa loppuodotusta (tytön?) ja alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 6. Oletko aina tiennyt että haluat ison perheen? eikö kahdeksan lasta ole jo enemmän mitä laki sallii?! Ja eikö kroppakin rupea jo kulumaan tai jotain kun on noin monta raskatutta takana? rahaa teillä ainaki menee.. ei käy kateeksi.

  VastaaPoista
 7. mitä kiksejä joku saa olla noin ilkeä?kysyn vaan.Anonyymina on näyttävästi helppo huudella!huh huh.

  VastaaPoista