perjantai 27. tammikuuta 2012

Riittääkö vaatteet?

Heippa!
Pesin ja silitin kaikki 50-56 senttiset vaatteet ja ne on nyt tuossa korissa ja luulen,että riittävät mainiosti.
Varmaan jotain vielä extrasöpöä saattaa tarttua mukaan...
Peitto ja wrapperit on myös hankittu. Wrappereita on kaksi; toinen vaunuihin ja  ohuempi sisäkäyttöön. Ja vauvan ihorasva Bodyshopista korvaamaan äitiyspakkauksen perusrasvaa. Rasva on ihan tuoksuton ja itse tykkään hirveesti Bodyshopin rasvoista ja mulla oli  lahjakortti sinne.
Harsoja ja pussilakanoita olen ostanut ja myös itse ommellut meillä myynnissä olevista lakanakankaista. Pussilakanoita on kahden kokoisia;toiset häkkisänkyyn ja toiset kehtoon. Kehtoa meillä ei ole ennen ollut,paitsi Rudella äitiypakkauksesta tehty ,johon sai siihen aikaan pahviset jalakset. Siihen tehtiin reunus ja siinä sitten Ruden nukkui ensikuukaudet.  Kehto on tilattu Tanskasta ja sitä tulee myös meille töihin myyntiin ja sen pitäisi saapua tässä piakkoin.

Nyt muuten pahasti näyttää ,että tämä blogi on toden totta muuttumassa raskausblogiksi...mutta mun pään sisällä ei liiku nyt enää mitään paljon muuta ,kuin näitä vauvajuttuja. (ja koska tunnen mieheni ajatuksenkulun erittäin hyvin, se toteaisi tähän,että "yleensä sun pään sisällä ei liiku yhtään mitään juttuja") Että onhan se jo jotain.

1 kommentti:

  1. Pikkuruisen pyykin peseminen on kyllä ihanaa hommaa. Ihan lähellä onkin jo pienen syntymä ihanaa!

    VastaaPoista