tiistai 24. tammikuuta 2012

Suosikkejani

Heippa tiistaitytöt!
Kuvasin muutamaa suosikkituotettani: ensimmäisenä Mynte-sarjan vuoka ,jossa Pompun tekemä tonfiskpastalåda(lasten toivoma kouluruoka) ja toisena meillä leipälaatikkona jo oleva ihana valkoinen ja käytännöllinen leipälaatikko. Kahdessa viimeisessä kuvassa musta iso lamppu,jota toivoisin kotiin ja matoista tänään tulleita suosikkejani; mustavalkoraidallinen ja kokovalkoinen. Yksi mustavalkoinen löytyy jo kotoa,mutta valkoinen olisi aika hieno kodinhoitohuoneeseen. Töihin tuli myös ruskearaidallista ja harmaatähteä. Ja beigeraidallista.
Olen myös kuvaillut verkkokauppaamme ,että käykääpä sielläkin joskus katselemassa ja tilaamassa,jos olette kauempaa. Kategorioita puuttuu kyllä vielä aika lailla,mutta kaupan tekeminen olikin kovin aikaavievää puuhaa...www.n-style.fi

3 kommenttia:

 1. Heippa!

  Olen lueskellut blogiasi pidemmän aikaa, mutta vasta nyt kommentoin. Kävin ihastelemassa myymäläsi valikoimaa verkkokaupassanne ja haluaisin tiedustella, ovatko myynnissä olevat vahakankaat niin sanottuja oikeita vahakankaita vai kernikankaita? Meillä kun on noita pieniä lapsukaisia, niin kerniliinat eivät oikein toimi? Iloa loppuodotukseen!
  Terv. Riikka

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiva kun löysit verkkokauppamme!
  Ne joissa lukee vahakangas ovat "oikeita" vahakankaita ja ne joissa lukee kernikangas on sitten kankaita,jossa on kevyempi ,mutta pyyhittävä pinta.

  VastaaPoista
 3. Ihana valikoima kankaita verkkokaupassa, mutta en oikein ymmärtänyt vahakankaiden hinnoittelua. Ruudun reunassa on joku hinta ja sitten valikossa +40,00 € tai + 50,00 €. Miten nyt esim. 2,5 , liinan hinta määräytyy?

  VastaaPoista