keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Äiti-poika ilta

Minä ja syksyllä yläasteelle menevä poikani Andreas olimme eilen töiden jälkeen hieman ostoksilla. Poikani halusi välttämättä nuo Lacosten popot,joten jouduin tyytymään budjettitratkaisuun omissa vaatteissa...Mutta huokeasta hinnasta huolimatta valkoinen tunika oli oikein ihastuttava myös päällä.

Pikkupojille löytyy usein kivoja vaatteita,kuten nämä "retropaidat"
Ja hieman tällaista "Emil i Lönneberga" -fiilistä on näissä raitapaidoissa. Samat paidat löytyivät myös valkoisina,joista olen erittäin onnellinen.


5 kommenttia:

 1. Heipsan :)

  Ihanan kaunis valkoinen tunika, nyt mistä löysit sen ? Etsin viimeksi kaupoissa käydessä itselleni juuri tuollaista valkoista eikä missään ollut.
  Lapset on aina niin ihania ostoksilla ja usein huomaan myös itse tinkiväni omista kun ne juuri kaupan kalleimmat kengät on parhaat :)
  ihanaa pääsiäisen aikaa teille :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaateostoksia! Kauniita kuvia myös edellisessä postauksessasi Matildan huoneesta <3
  Vaaleanpunainen on ihana väri!

  Mukavaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle!
  Terkuin,
  Kantriina :)

  VastaaPoista
 3. hei ja kiitos vierailustasi...
  kiitos , voin jo pikkuisen paremmin kun kerran tässä istun:)siskoni on fysioterapeutti ja setäni " niksauttaja" joten sitäkin apua löytyy tarvittaessa:)
  minullakin on muuten saman ikäinen poika, aleksi on nuorimmaiseni ja täyttää elokuun alussa 13 v<3
  ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle:)
  halauksin päivi

  VastaaPoista
 4. Meillä myös syksyllä yläasteelle menevä nuorimies tilautti mammalla nettiputiikista huippukalliin lippiksen;) Oli hyvin tietoinen merkistä!
  Ihanan tunikan olet löytänyt.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Hei Kristiina ja hyvää Pitkäperjantaita!
  Teillä on ollut mukava shoppailupäivä pojan kanssa... :) Olipas Matildan huoneessa kaunista ja ihanaa kaikkien prinsessojen rakastamaa vaalaenpunaista väriä... :) Toivottelen sinulle ja perheellesi oikein aurinkoista ja hyvää Pääsiäisenaikaa! <3

  Terveisin minttu

  VastaaPoista