perjantai 10. huhtikuuta 2009

Carpe Diem


Pitkäperjantai-on todellakin aina yhtä pitkä. Tässä vaiheessa kello on kyllä jo iltakahdeksan,mutta tämä on niitä harvoja päiviä jolloin olen tehnyt todella paljon kotona. Olen siivonnut,pessyt pyykkiä,silittänyt ja laittanut ruokaa...(ruokaa siksi,koska mieheni oli poissa,joten oli pakko) ja niin leiponut myös sitruunarahkapiirakan,johon lisäsin hieman mustikoita pakkasesta,joita hyvä ystäväni Marjo antoi aikaisemmin. (eli kyllä niitä on syöty)-
Lattian pesukin on ihan mukavaa ja tykkään Durancen yleispuhdistusaineesta,tuoksuu laventelille ja puhdistaa hyvin ja on riittoisaa.Meidän eteinen on herkän värinen,kun lapset tulevat kuraisena sisälle. "Ei tulla sieltä,menkää kodinhoitohuoneen ovesta!" Pitäis laittaa nauhuri päälle ja aina kun väärä ovi aukeaa,niin se alkaa pyörimään...
Tänään se on siisti,kohta taas unohtuu kengät ja kassit lattialle,kun nauhuri jumittuu.

Kun kello oli kaksi,kahvi oli tippunut ja iltapäivän kahvitauko alkoi. Oli lämmintä piirakkaa ja vaniljajäätelöä ja uusi Lantliv. Tiedättekö,en odota kesää enkä kevättä enkä joulua:TÄMÄ PÄIVÄ ON AINA HYVÄ,jos vain niin haluaa. Aurinko ei paistanut,satoi räntää ja ulkona näytti harvinaisen kalsealta,mutta kuitenkin päivä oli paras. (ikäviä asioita on tietty koko ajan,mutta minulla on niin huono muisti,että ne unohtuvat nopeasti)
Nyt tämäkin pitkäperjantai lähenee loppuaan ja on aika toivottaa
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

6 kommenttia:

 1. Oletpa todella ollut ahkera ja saanut paljon aikaan tänään, no mutta lopussa kiitos seisoo...voi ihaillen katsoa aikaansaannoksiaan, sekä nuuhkia ihastuttavaa laventelin tuoksua, joka leijuu ympäriinsä...itsekkin katsoin tänään ulkona laventeleitani..hyvin voivat!

  ja mikäs voisi iltapäivän vielä kruunata, kuin kuppi kahvia piirakan ja jätskin kanssa, nam! Niin ja Lantliv seurana!
  Päivä on aina otettava vastaan sellaisena, kun se tulee...
  Pääsiäistunnelmiin...

  VastaaPoista
 2. Oletpas tomerana! :))

  -Ja jos sen nauhuri-idean saat toimimaan, niin meilläkin olisi sille käyttöäa! ;) :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten tutun kuuloista!Meillä mies oli koko eilisen töissä ja nyt koko viikonlopun 12 tuntiset...mutta,jotenkin,vaikka eilen oli tosi harmaa päivä,niin yks kaks aurinko paistoi kauniimmin kuin koskaan! JA koko illan!!!

  VastaaPoista
 4. Meillä mies tekee usein kellon ympäri hommia niin on jotenkin tutun kuuloista tuo pesen, siivoan, hoidan yms :D

  Leni

  VastaaPoista
 5. Pidän asenteestasi: Tämä päivä on hyvä. Niin miekin yritän aina ajatella... välillä ajatukset lähtevät harhailemaan, mutta sitten täytyy laittaa itsensä taas ojennukseen :)
  Oletpa puuhaillut paljon kaikenlaista perjantaina. Siitä tulee aina hyvä mieli, kun saa paikat järjestykseen. Leipominenkin on jotenkin rentouttavaa... kivaa katsella mitä uunista tulee ulos :)
  Toivottelen mukavaa pääsiäisen jatkoa siulle!
  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 6. oikeen mukavalta kuulostaa...ensin siivotaan ja sitte on kyllä niiin ihana istahtaa hyvän lehen ja kahavikupposen kans! kuuluu minun lempi"harrastuksiin":))
  ja sitä mieltä olen kans,että just tämä hetki on paras ja just tämä päivä kannattaa elää täysillä!

  VastaaPoista