maanantai 20. huhtikuuta 2009

Uudelleen järjestelyä
Ikivanha jakkara ja mieheni ala-asteella tekemä vohvelikankainen pyyhe,jossa virkattu reuna. Hyvä ,että mieheni oli jo siihen aikaan puhdas esteetikko ja valitsi valkoisen...

Alakerran vessassa tapahtui hienoinen muodonmuutos,ei tietysti mitään dramaattista,lähinnä pientä uudelleen järjestelyä,mutta olen lopputulokseen varsin tyytyväinen.
Yleisesti ottaen tämä vessa on lähellä meidän makuuhuonetta ja on tosi pieni. Kaikki tarvittavat ovat esillä ja meillä juuri se systeemi toimii hyvin. Puhtaat pyyhkeet ovat valmiina pikku kaapissa ja pyjamapussi roikkuu naulakossa;sieltä löytyy oma pyjamani. Vain tarvittavat tavarat ovat käsillä ja värejä on korkeintaan kolme yhtä aikaa.
Päävärinä on vaaleansininen johtuen siitä että talomme on ulkoa vaaleansininen ja koska meillä on muuten varsin valkoiset seinät,mieheni halusi vessaan niin sanotusti hieman väriä. Paneelin voi tietty maalata valkoiseksi,jos siltä alkaa tuntua ja varmasti jossakin vaiheessa tapettikin täytyy vaihtaa,koska mikäänhän ei ole ikuista.(paitsi rakkaus).
Pientä juttua sisustusrintamalla saa aina toteutettua,vaikka aika on aika kortilla. Jalkapallokausi on alkanut ja viikonloput vierähtävät helposti kentän laidalla. Ensi viikonloppuna on vuorossa Matildan turnaus Vöyrissä ja yö ollaan Vaasassa. Toivottavasti ehdin piipahtaa jossain kivassa kaupassa...
Ihanaa alkanutta viikkoa!

7 kommenttia:

 1. heissan :) Ihana wc aivan kaunis tunnelma :)
  Minulla itselläni samainen projekti menossa eli wc:n laittoa. Paneelit ovat meillä valkoiset ja muuten aika biegeä, pyyhkeillä tuon hiukan väriä kevääseen ja yllätys oikein vanhan vaalean sinistä. Jotenkin olen alkanut pitää sinisestä enemmän ja enemmän ja tämä kaunis tila tukee sitä mietettä että sininen on kaunista. Ihanaa viikon alkua teillepäin !

  VastaaPoista
 2. Suloinen vessa ja tuo pieni jakkara on todella kaunis!

  Mukavaa Wiikkoa!

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Niin,vaaleansininen on ihan ok,mutta kyllä koko ajan tuntuu,että valkoinenhan se paneeli pitäisi olla! Eli jonain päivänä mieheni saa hieman puuhastella maalin ja pensselin kanssa.

  VastaaPoista
 4. hei<3
  kerrassaan suloinen vessa ja sininen pukee sitä... valkeanhan siitä saa jos kyllästyttää:)
  pikkuinen jakkara istuttaa , samoin kaikki kalusteet!
  hienosti olet onnistunut tunnelman luomisessa:)
  mukavaa viikkoa, terkuin päivi

  VastaaPoista
 5. Heippa Kristiina,

  Kaunista tunnelmaa ja ihania yksityiskohtia teidän veskissä ja miten hurmaava onkaan tuo pieni puinen jakkara... :) Meidän veskistä kanssa löytyy sinistä väriä...
  Mukavaa alkanutta viikkoa toivottelen! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä valinta se valkoinen siihen vohvelipyyhkeeseen:) Ihastuin tuohon peiliin ja kaappiin siinä vieressä.Kauniita!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on ihana pieni WC. Sininen paneeli on kaunis. Tykkään itsekin sinisestä paljon.
  Kivoja yksityiskohtia - tuolla viihtyisi pitempäänkin.
  Tiistaiterkuin Lennu!

  VastaaPoista