torstai 23. kesäkuuta 2011

Iltapäivä himoshoppaajan kanssa

Jeps,ruoan jälkeen suuntasimme kaupungille,ekaks äidilleni,joka asuu vanhassa kaupungissa ja pojat jäivät siihen. Minä ja Matilda jatkoimme ostoksille,koska olin luvannut mennä Matildan kanssa,kun olen vapaalla.
Voin kertoa sen,että en ole kova käymään turhan päin vaateostoksilla. Tytöt yleensä käyvät itsekseen ja pojille ostan tarpeelliset kerralla.
Olin nyt ajatellut kuitenkin päivittää omat peruskesävaatteeni,koska ne alkoivat olla aika kulahtaneita. Eli nyt on sitten aika myös mennä kaikki vaatteet taas läpi ja kylmän rauhallisesti poistaa huonot. -eli minä en ole se himoshoppaaja todellakaan vaan kyllä se on se toinen...yritettiin nyt kyllä miettiä mitä kannattaa ostaa ja mitä jättää väliin. Eiköhän Matilda opi. Näytän kohta ostokset.

2 kommenttia:

  1. Minäkin mietin että tarttis ehkä vähän itseensä sijottaa.. vaatteet on aika vanhoja. No mä sit ostin viimeksi Cittari-reissulla itelleni vaatteen: mustan collegetakin..... että kyllä tuli hyvin päivitettyä kesävaatteet. =D (mä oikeastaan inhoan vaateshoppailua..)

    VastaaPoista
  2. Heli: hyvistä perusvaatteista voi jo maksaa jonkun verran,itse pidän monta kesää tiettyjä juttuja,kuten juuri beigejä vajaamittaisia housuja,niihin voi yhdistää erilaista yläosaa ja niillä voi mennä mihin vaan,mutta ne on mukavat päällä,mutta kuitenkin asialliset

    VastaaPoista