perjantai 17. kesäkuuta 2011

Yläkerran uudistettua vessaa

No niin; lupailin kuvia tosiaan tuolta yläkerran vessasta. Tänään siis siivosin yläkertaa j a aloitin vessan siivouksella. Ikävä kyllä samassa ajassa missä siivoan koko alakerran,siivoan yläkerrassa ehkä yhden huoneen.
Tuollaisen pienen kaapin seinälle tunsin tarvitsevani. Sinne voi laittaa pikkutavaroita ja meikkejä.

J a tuossa toisella puolella on hylly,mihin on hyvä laittaa puhtaat pyyhkeet valmiiksi. Ja sivuseinälle lehtikori. Hylly on Ib Laursenin ja kori Bloomingvillen.
Uusi naulakko on parempi ja nätimpi kuin vanha. Pyyhe on Bloomingvillen ja naulakko Ib Laursenin . Pussukoissa on harjat ja rullat.


Kapeassa korissa on hyvä säilyttää vessapaperirullat. Kori on Clayre&Eefin.


Ja nestesaippua on Cult Designin pumppupullossa. Ja kaikki ovat siis meidän liikkestä eli N-Stylestä.


Kivaa kopinaa kuului kun pojat kippasivat jotain ukkeleita lattialle . Kaiken uurastuksen jälkeen.

Jeps.Tänään iltapäivällä yläkerran siivouksen jälkeen menimme Pompun ja Villen kanssa Raxiin syömään. Jussi ja Simon olivat mummolla yökylässä. Ja sitten kävimme kaupassa ja sieltä just kerettiin töihin viideksi,kun Memi piti päästää pois.

Sitten lähdin Nynäsparkiin talkoohommiin haravoimaan ja sitten hain pojat mummolta ja nyt pitäis vielä laittaa kaikkiin sänkyihin lakanat,siis kahdeksaan sänkyyn niin jaHAKKAAMAAN patjoja...ja vielä kyllä oikeestaan pitäis imuroida alakerta. Ja aamulla yhdeksäksi taas Nynäsiin.

Jaa-aa ,aika raskaita nämä vapaapäivät.

2 kommenttia:

  1. Onpas sievä veski! Mukava kun oot saanut vapaapäivän vaikka työstähän neki käy :)

    VastaaPoista
  2. Nonnukka: niin se taitaa olla ,että tehtäviä kerääntyy kovasti ja joka suuntaan pitäisi keretä. kun on töissä niin tarvii keskittyy vaan yhteen asiaan kerrallaan

    VastaaPoista