sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uudistettu teini-ikäisen huone

Memin huoneessa olivat aikaisemmin siis hennon vaaleanpunaraitaiset Sandsbergin tapetit,jotka sopivat kyllä hyvin talomme henkeen ja 10-vuotiaan tytön huoneeseen. Mutta kun tyttö täytti jo 16v,niin jotenkin se vaaleanpunainen ei enää tuntunut hyvältä.

Halusin huoneesta funktionaalisen ja toisaalta sellaisen ,että se sopii sekä tytölle että pojalle. Huoneessa ei ole tarkoitus olla mitään varsinaisia koristeita ja tavaroita ilman käyttötarkoitusta.

Ja verhoista voin sanoa sen verran,että ainoat funktionaaliset verhot ovat laskosverhot,jotka ovat siis tässä tapauksessa valkaistua pellavaa ja toimivat hyvin raikastamassa seinän kylmää sävyä.(kalsiitti on sävy)

Lipasto on vanha ja Pompun mummon peruja, minkä olen maalannut valkoiseksi ja vaihtanut nupit.

Tuo lattiapeili oli muuten kanssa päätymässä annetaan osioon,mutta Pompun isä maalasi valkoiseksi ja toimiin hyvin meidän apuna,kun haluamme tarkistaa asumme päästä kantapäihin.
Ehjä seinä sai kaksi pitkää naulakkoa. Memin järjestelmällisyys ei ole parhaimmasta päästä ja tähän on helppo laittaa puolipitoiset vaatteet odottamaan seuraavaa käyttöä. Varsinainen vaatesäilytys tapahtuu viereisessä komerossa.


Ompelin ihanasta luomupuuvillasta Memille pussilakanat,jotka sopivat juuri seinän sävyyn. Kangasta löytyy meiltä töistä hintaan 17.50e/m
Päiväpeitto on harmaasävyinen myös ja käännettävä. Valkoiset pellavatyynyt ovat omaa tuotantoamme.

Mustat hatturasiat tuovat ryhtiä harmaan ja valkoisen yhdistelmään ja toimivat pikkutavaran esim.latureiden oivana säilytyspaikkana.

6 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvälle :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen huone! Tuo naulakkojuttu on kin tosi hyvä idea.

  VastaaPoista
 3. Hieno muutos! Tykkään kovasti harmaan sävyistä. Ihan lohduksi: meidänkään neiti 16v ei ole mikään järjestelmällisyyden huippu.. ainakaan vaatteidensa suhteen (niitä on joka paikassa, lattioilla varsinkin..).

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana seinän sävy!!
  Ja valkonen teksti antaa tosi kivaa kontrastia seinän tummuudelle.

  Ps. Mulla bloggeri ryttyili ja se naulakko postaus meni ihan johonkin pimiään menneisyyteen.
  Toivottavasti naulakko löysi uuden kodin =)

  VastaaPoista
 5. Vähänkl hieno! Kun muuttoo ollaan miettimäs voisin miettii huonettakinn..

  VastaaPoista
 6. Vähänkl hieno! Kun muuttoo ollaan miettimäs voisin miettii huonettakinn..

  VastaaPoista