torstai 23. kesäkuuta 2011

Nämä Oriflamen tuotteet olin tilannut jo viime viikolla,hain ne vaan tänään Matkahuollosta. Pitkästä aikaa olen taas käyttänyt kyseisiä tuotteita ja olen ollut varsin tyytyväinen,varsinkin meikkivoide oli huomattavasti parempi kuin aikaisemmin käyttämäni.

Tähän väliin kuva Memin uudesta käsikorusta.(Diddin ja löytyy N-Stylestä)Ja sitten aleostoksia: nudet bikinit mulle ja nuo minkähän väriset Matildalle

Laukku ja farkkucaprit (housut normaalihintaiset) Matildalle
Trikoota vasemman puoleinen Matildan kasa ja oikea mun


Peruskesävaatteet: beiget caprit ,neule ja neuletakki

3 kommenttia:

 1. Ihania postauksia sulla. Olen käynyt taas kurkkimassa..=)
  Minäkin tänään kävin shoppailemassa kunnolla, pitkästä aikaa..Ihme kyllä paljon mukavaa löytyikin. Aletkin olivat jo käynnissä. Mäkään en ole mikään himoshoppaaja, en ollenkaan. Tai siis no ehkä vähän , mut vaan lastenvaatteissa! =)
  Asuntomessuille olisi tarkoitus yrittää poiketa. Onko N-style kuinka lähellä? Olis niin kiva päästä poikkeemaan ja moikkaamaan myös samalla sua. =)
  Mukavaa Juhannusta teille!

  VastaaPoista
 2. Christina:Ei olla ihan keskustassa,pari kilometriä keskustasta pohjoiseen päin. eli Ouluntielle ja Vittsarin shellin liittymästä ajetaan kärrytietä ensin puutavaraliikkeen ohi ja viimeinen rakennus(punainen) on N-Käsine ja N-Style. meidän nettisivuilta www.n-style.fi löytyy virallinen ajo-ohje
  mutta Tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Ok. Jos me tuon meidän "virallisen" kesälomareissun jälkeen vielä lähdetään, (siis suomeksi mies lähtee), niin varmasti poiketaan!!
  Olen kyllä jo ilmoittanut, että messuille on päästävä ja eihän tuo vastaan sanonut.. =))

  VastaaPoista