perjantai 17. kesäkuuta 2011

Oikea vapaapäivä

Hei!
Kyllä vaan ,minulla on oikea vapaaäivä tänään ja huomennakin pitäisi olla. Memi lupasi olla tänään ja huomenna koko päivän töissä,joten täällä sitä ollaan . Aamulla hioin tuo leikkuulaudan,siinä ei mennyt kauan ja sitten ajattelin tehdä viiliä. Nuo kipot ovat siis viilikippoja. Pakotan pojat syömään itsetehtyä viiliä. Se on hyvin taloudellista. Olen siis säästäväinen äiti.

Olen itseasiassa hieman paniikissa. Mitäs vapaapäivänä tehdään? Ei varmaan mitenkään oleilla. Ehkä pitää tehdä paljon hyödyllisiä asioita?

No olen jo pesemässä kolmatta koneellista pyykkiä ja olen väsäillyt juttuja yläkerran vessassa. Ruuvaillut hieman ja siivonnut samalla sitä. Katsotaan kohta sitäkin.
Eilen päädyin silmäilemään hieman vaatekauppojen antia. Omat kesävaatteeni ovat hieman vanhoja ja sellaisia kulahtaneita,useita vuosia käytössä olleita. Yleensä ostan syksyisin uudet vaatteet,mutta harvemmin kesällä. Nyt kuitenkin ihailin Gantin vaatteita ja ajattelin odottaa alemyyntejä,jotka luultavasti alkavat ensi viikolla ja sitten yritän rynnätä nopeasti ostoksille. Sovitin myös juhlamekkoa. Senkin yritän ostaa alesta.

Mutta jotta en aivan tyhjin käsin olisi palannut kotiin tältä vaativalta reissulta;ostin kuitenkin sortsit,neulepaidan ja paitapuseron. Ja collegehousut ja collegesortsit. (eivät ole Gantin vaan huomattavasti edullisempaa mallistoa). Paitsi että pitäis varmaan olla tuollaisten sortsien kanssa jotku kivat sandaalit eikä mulla ole uusia. Eikä mulla ole ballerinojakaan. (nähtävästi mulla ei ole paljon mitään vaatteita oikeesti)
1 kommentti:

  1. Ai mitä vapaapäivänä tehdään? No siivotaan, tiskataan, leivotaan ja tehdään kaikkea sitä mitä ei työpäivänä ehdi ja jaksa. Ja sitten taas jaksaa mennä vapailta takas töihin lepäämään.. =D

    Munkin varmaan pitäis raahata itseni vaatekaupoille joskus, vaatteet on jo ties mitä vuosikertaa.. mutta mä inhoan vaatekauppoja (sieltä ei löydy koskaan mitään sopivaa mulle..).

    VastaaPoista