sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Aamusta
Heippa!
Meidän sunnuntaiaamut eivät ole pitkään aikaan ole olleet mitään rauhallisia,nukutaan pitkään-tyylisiä;vaan tyypillistä on se,että joku on lähdössä pelimatkalle ja herätys on viimeistään seitsemältä jossei aikaisemminkin. Pomppu onneksi on niin aamuvirkku,että nousee aikaisin laittamaan lapset valmiiksi lähtöön. Olisi tietysti kiva,jos yöllä saisi nukkua rauhassa,mutta usein juuri viikonloppuisin isommat lapset tulevat eri aikoihin kotiin ja joka kerta sitä tietty herää oven kolinaan.  Ja usein myös koirat haukkuvat,kun joku tulee. Ja sitten vielä aikainen herätys.
No se hyvä puoli viikonlopuissa on,että ne menevät nopeasti ja sitten pääsee taas töihin .
No mutta tänä aamuna pojat puuhastelivat turvakaukalon pakkauksen kanssa  ja Jussi tykkäs myös vauvan punkasta. Usein juuri nuo pahvipakkaukset inspiroivat poikia suuresti ja niillä leikitään pitkään. Álma ei ollut niinkään vakuuttunut kopistaan ja käyttä jäi lyhytaikaiseksi.

Olen muuten viikolla saanut erikoisia siivouspuuskia ja mm. kylppärin pessyt ja vähän järjestellyt sitä ja poistanut juttuja seiniltä,mitä olisi  tarkoitus kuvailla ja tällä kertaa taas antaa pois.
Kirppiksellekin olisi tarvetta viedä jotain tässä jossain vaiheessa.

1 kommentti:

  1. Hei Kristiina! Ihanan näköistä menoa silellä. Suloinen vauvamasu sinulla tuolla alemmassa kuvassa. Jatkampa mukavien juttujesi lueskelemista. Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista