tiistai 31. tammikuuta 2012

Eteiskaaos

Heippa!
Kellä on aina siisti eteinen?
No ei meillä ainakaan. Sillon muuten oli ,kun vielä olin kotona lasten kanssa . Joka kerta kun ne tuli sisälle,asettelin kaikki varusteet paikoillaan,kuivasin lattian j a laitoin märät kuivumaan.
Mutta se aika on ollutta ja mennyttä,kuten myös siisti eteinen.
Tässä  kuvassa halusin esitellä eteistä,kun olen sen juuri järjestänyt ja lajitellut kaikki omiin koreihin. Vaikka koreissa lukee sisältö,niin jostakin syystä korista,missä lukee "huivit" joku silti epätoivoisesti etsii käsineitä. Kysyin,että miksi etsit käsineitä huivit -korista ja vastaus oli kun eivät olleet käsineet -korissa. No kysyin,että oletko laittanut ne sinne?
Niin,teinkö väärin,kun aikaisemmin laiton varusteet paikoilleen ja nyt ne luulee,että niiden varusteet todellakin osaavat itse mennä oikeille paikoilleen? Tässä ei taida olla mitään logiikkaa...meidän lapset ovat yksinkertaisesti vain niin epäjärjestelmällisiä,mutta enpä tiedä mitä sille asialle tekisi.
Olin muuten neljä päivää  vapaalla ja oli kiva mennä tänään töihin taas keräämään voimia,että jaksaa taas pitää vapaapäivää perjantaina.
Mukavaa tiistai-iltaa kaikille ja huomenna on jo helmikuu!

2 kommenttia:

 1. Pakkasterkut ja
  pitkästä aikaa löysin tänne :)
  mukavaa lukea kuulumisia <3

  meillä on paukkupakkanen
  - 30 c mittarissa :(

  iloa ja aurinkoa helmikuulle!
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Hyvänä vinkkinä kerron, että kun jokaisella perheenjäsenellä on oma korinsa, kaikki menevät paikoilleen ja kukin myös vastaa itse yksin omista asusteistaan. Meillä roikkuu koreissa semmoiset maalaisromanttiset willa weisten pyyhenipistimet tekstein "äiti" "isä" ja "vieraat". Lasten nimillä olen askarrellut vastaavat heille.

  VastaaPoista